Despre noi

Despre noi

Despre noi

   SC DUROTERM SRL este o firmă ROMÂNEASCĂ cu capital privat, care are ca scop efectuarea de servicii în domeniul metalurgic (tratamente termice, şi termochimice, forjare, turnare,etc), al acoperirilor galvanice ( zincare electrochimică albă sau galbenă, brunare, fosfatare şi molicotare, cromare dură, cuprare ) şi în domeniul prelucrărilor prin aşchiere ( strunjire, frezare, rectificare).

   Obiectivul nostru este acela de a satisface pe deplin aşteptările clienţilor astfel încât produsele livrate de noi să aiba o fiabilitate maximă, şi prin aceasta să prosperăm împreună.

    TOŢI CONCURENŢII NOŞTRI SUNT BUNI, DAR NU NE VOM LĂSA NICIODATĂ DEPĂŞIŢI.

    Acest slogan este transformat în practică de către angajaţii firmei, fapt dovedit de multitudinea de certificări şi autorizaţii de care dispunem.

    SC DUROTERM SRL a luat naştere la 1 mai 1999, pe scheletul secţiei de tratamente termice înfiinţată în anul 1966 în Uzina 23 AUGUST, devenită în 1990 SC FAUR SA. În acest fel firma a profitat de un personal competent, cu experienţă în domeniu. În prezent, personalul firmei în proporţie de 75%, are o vechime de cca 25 – 30 ani în cadrul acestei activităţi fapt ce garantează abordarea problemelor tehnice cu profesionalism şi competenţă. Toate utilajele preluate la înfiinţare au fost modernizate. Pe lângă acestea, firma dispune de utilaje şi aparatură nouă ca urmare a programelor anuale de investiţii, programe care ne permit o dezvoltare continuă a capacităţilor şi a tehnologiilor, asigurând clienţilor o gamă largă de servicii la preţuri competitive.